Lajme

Edhe Austria heq karantinën për kosovarët

Edhe Austria heq karantinën për kosovarët
17:50 | 26 Shtator 2020

“Shembullin” e Zvicrës për largimin e Kosovës nga lista e zezë për numrin e madh të të infektuarve me koronavirus, e ka ndjekur edhe shteti i Austrisë.

Qeveria e Austrisë sot ka marrë vendim që Kosova dhe San Marino të mos cilësohen më si vende me rrezikshmëri të lartë për COVID19.

Kujtojmë që kohë më parë, Ministria e Jashtme e Austrisë kishte vendosur masën e vetizolimit 14 ditor për udhëtarët që kishin shkuar atje nga vendet e Ballkanit Perëndimor ose ta tregojnë testin se janë negativë për koronavirius.

Kjo masë deri tani vlente edhe për Shqipërinë, Kosovën, Bosnjën dhe Maqedoninë Veriore.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera