[wp-story]

Lajme

“E skaduar”, Dhomave të Specializuara iu vihet dryni

“E skaduar”, Dhomave të Specializuara iu vihet dryni
13:44 | 06 Tetor 2020

Anëtarë të PSD’së kanë mbajtur një aktivitet simbolik para zyrave të EULEX’it në Fushë Kosovë.

Zgjim Hyseni nga ky subjekt ka thënë se drejtësia nuk mund të jetë e importuar, e se kësaj Gjykate i ka kaluar mandati.

“Jemi këtu për t’ja vënë drurin Dhomave të Specializua, këtij institucioni i ka kaluar mandati dhe është institucion ilegal. Kjo gjykatë po mban në mënyrë të paligjshme njerëz në paraburgim, është diçka skandaloze dhe diçka për të cilën duhet me pas alarm. Çka vjen të përmendet nuk mund të ketë drejtësi duke shkelur kushtetutën”, ka thënë Hyseni.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera