Bota/Rajoni

E rrallë, pasagjerët zbresin dhe shtyjnë… avionin

E rrallë, pasagjerët zbresin dhe shtyjnë… avionin
16:07 | 07 Dhjetor 2021

Pasagjerë të një avioni në Nepal janë detyruar që të zbresin dhe të shtyjnë mjetin, pasi një nga gomat e tij u shpua.

Avioni ngeli në aeroportin Bajura, në Kolti, pasi bëri një ulje të vështirë. Por, duke qenë se aeroporti nuk kishte infrastrukturën e duhur në pistë, u desh që pasagjerët ta shtynin atë për të liruar pistën për avionët e tjerë.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera