Kronika

E infektuara me koronavirus, endet lirshëm nëpër Vushtrri

E infektuara me koronavirus, endet lirshëm nëpër Vushtrri
09:15 | 01 Korrik 2020

Një grua e konfirmuar më COVID-19 në Vushtrri nuk ka respektuar masën e vetizolimit, por ka dalë në qytet.

Ngjarja ka ndodhur dje rreth orës 21:00 në rrugën “Haxhi Zeka” në Vushtrri.

E dyshuara nuk është intervistuar për shkak të virusit, ndërsa prokurori është informuar lidhr me rastin.

“Njësitet policore, gjatë inspektimit për respektim të masave për vet-izolim sipas rekomandimeve të IKSHP-së për personat e prekur me Covid-19, kanë konstatuar se e dyshuar femër kosovare e konfirmuar me Covid-19, nuk ka respektuar masat e vet-izolimit duke dalë në qytet. E dyshuara nuk është intervistuar për shkak të virusit, ndërsa prokurori është informuar lidhur me rastin”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.

Kujtojmë, se kjo është personi i tretë i infektuar me koronavirus që nuk ka respektuar masat e vetizolimit dhe ka dalë të sillet në qytetin e Vushtrrisë

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera