[wp-story]

Lajme

Dyshohet se dikush qëllimisht po dëmton siguresat e ndriçimit publik në bulevardin e Podujevës

Dyshohet se dikush qëllimisht po dëmton siguresat e ndriçimit publik në bulevardin e Podujevës
22:35 | 22 Nëntor 2020

Nexhmi Rudari, u.d i kryetarit të Podujevës, njëherit kandidat për kryetar në zgjedhjet e 29 nëntorit, përmes një postimi të bërë në FB ka thënë se dikush me qëllime të ulëta ka disa herë që kanë dëmtuar siguresat e ndriçimit publik në bulevardin e qytetit.

Ky është reagimi i tij:

Të dashur qytetarë,

Ju informojmë se persona të papërgjegjshëm, të ndikuar nga grupe të interesit dhe me qëllime të ulta, disa herë kanë dëmtuar siguresat e ndriçimit publik në bulevardin e qytetit.

Kompania e kontraktuar ka intervenuar duke vendosur siguresa të tjera.

Po ashtu, persona të papërgjegjshëm sonte kanë fikur dritat e ndriçimit publik edhe në rrugën “Qendresa”.

Ftojmë qytetarët që mos të bien pre e axhendave të ulëta politike dhe të dëmtojnë pronën publike.

Zgjedhjet vijnë dhe shkojnë, Podujeva mbetet!

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera