Lajme

Dy raste të reja me Covid-19 në Kosovë

Dy raste të reja me Covid-19 në Kosovë
13:58 | 02 Dhjetor 2022

Dy raste të reja me Covid-19 janë regjistruar në Kosovë në 24 orët e fundit.

Sipas njoftimit të MSh-së, gjatë kësaj kohe është shëruar një pacient.

Aktualisht numri i rasteve aktive është 7./Front Online

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "REPUBLIKA KOSOVES MINISTRIA COVID-19 Doza 1 Prva doza/ dose 904.485 0-00 曲 02. 12. 2022 Doza Druga doza Second dose 824.930 Doza 3 Treća doza/ Third dose 105.378 Testime orêt fundit Testirani sa Tested within2 Doza 4 Cetrvrta doza/ Fourth dose 1.872 49 Raste pozitive slučajevi/ Positivec 2 % pozitivitetit pozitivnih estova/ %ofpositivity 4.08% Tẽ sheruar Izlečeni Recovered % Numri totali dozav tẽ administ COVID-19 Vdekje Deaths 1.836.857 Raste aktive cases vaksinuar brenda Vakcinisani poslednja časa Vaccinated within2 hours"

Çmime më të lira të naftës dhe oferta fantastike në Petrol Company

Të tjera