Lajme

Dy pacientë vdesin nga coronavirusit në Spitalin e Gjakovës gjatë 24 orëve të fundit

Dy pacientë vdesin nga coronavirusit në Spitalin e Gjakovës gjatë 24 orëve të fundit
13:19 | 26 Korrik 2020

Në Spitalin e Gjakovës kanë vdekur dy persona me COVID 19 gjatë 24 orëve të fundit.

Nga ky spital njoftohet se 47 pacientë janë të hospitalizuar, derisa 4 prej tyre janë në gjendje të rëndë.Njoftimi i plotë:

Në Spitalin e Përgjithshëm në Gjakovë raporti 24 orësh është:•47 pacientë të hospitalizuar që trajtohen për Covid,
•16 pacientë të konfirmuar Pozitiv me COVID-19,
•31 pacientë janë të pakonfirmuar,
•24 pacientë janë me oksigjenoterapi,
•4 pacientë janë në gjendje të rënde,
•2 pacientë kane vdekur,
•7 pacientë gjatë 24 orëve janë liruar për në shtëpi•Personel shëndetësorë të infektuar me Covid -19, aktiv janë : 3 mjekë dhe 7 infermiere.

Duke respektuar udhëzimet e ndihmoni veten, familjen dhe personelin shëndetësorë

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera