Lajme

Dy komunat në Kosovë pa asnjë rast me koronavirus

Dy komunat në Kosovë pa asnjë rast me koronavirus
08:08 | 19 Korrik 2020

Kosova aktualisht ka 5 mijë e 617 raste me koronavirus që nga 13 marsi kur u shënuan rastet e para.

Megjithatë 3 komuna në vend nuk janë prekur ende nga virusi COVID-19.

Ranilluga dhe Novobërda nuk kanë regjistruar ende asnjë rast pozitiv me koronavirus.Në anën tjetër, dy komuna të Kosovës aktualisht nuk kanë asnjë rast aktiv.

Në Leposaviq dhe Zveçan janë shëruar të gjithë personat e infektuar me koronavirus.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera