Front TV

Dy çerdhet në Prishtinë u mbyllën pasi fëmijët rezultuan me Coronavirus

Dy çerdhet në Prishtinë u mbyllën pasi fëmijët rezultuan me Coronavirus
18:55 | 18 Qershor 2020

Nënkryetari i Prishtinës për FrontOnline tha se dy çerdhet në të cilat kanë dalur pozitiv me Coronavirus dy fëmijë janë mbyllur.

Por, lidhur me këtë Nushi ka apeluar prindërit e fëmijëve që të jenë të kujdesshëm dhe të tregojnë në rast se janë te prekur me Coronavirus, pasi që siç tha ai, kështu ruhet shëndeti i të tjerëve.

Këto janë lagjet dhe çerdhet e Prishtinës me Coronavirus, nënkryetari propozon strategjinë

“ Është mbyllur çerdhja, fillimisht është mbyllë vetëm klasa, janë në pyetje çerdhja “ Cicerima”  dhe “Botanika” që sot gjenden në testime d.m.th. të gjithë fëmijët e atyre klasave janë në testime. Kjo na vënë në dyshim se ka qytetarë ose prindër të cilët janë të infektuar dhe i infektojnë fëmijët e vetë dhe i dërgojnë në çerdhe,  prandaj i kisha lutë prindërit të jenë të kujdesshme dhe të mos i  fshehin rezultatet qoftë edhe pozitive”, tha tutje ai për Front Online.

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera