Ekonomi

Durrësi, destinacioni kryesor me super ofertat për këtë vit

Durrësi, destinacioni kryesor me super ofertat për këtë vit
11:05 | 11 Korrik 2020

Plazhet e Durrësit edhe për këtë vit mbeten destinacionet më të pëlqyera për pushuesit.

Drejtori i kompanisë turistike “Sharr Travel”, Ruzhdi Kurtishaj ka thënë për Front Online se ky qytet tashmë prej vitit 2018 karakterizohet me komplekse të mirëfillta si dhe ofrimin e shërbimeve më të mira që pushuesit kosovarë mund t’i shijojnë me çmime shumë më të lira.

LEXO EDHE: Bregdeti shqiptar sivjet me superoferta, këto janë çmimet atraktive të hoteleve

“Durrësi i vitit 2018. Kur aty tashmë kemi komplekse të mirëfillta turistike, kemi kapacitete dhe një strukturim të mirëfilltë të hoteleve, kemi kuzhinë shumë të mirë dhe shërbim shumë cilësor”, tha Kurtishaj.

Në mesin e shumë hoteleve me të cilat “Sharr Travel” ka bashkëpunim, ai ka përmendur “Grand Blue Fafa”, oferta për të cilin këtë vit është 54 euro për dallim nga viti i kaluar sa ishte 70 euro.

“Oferta nga ‘Grand Blue Fafa’ me çmime shumë të lira. Vitin e kaluar kjo ofertë është shitur me 70 euro all incluzive, dhe këtë vit është vetëm 54 euro. Kjo është zbritje e madhe që ju ka bërë klientit të ‘Sharr Travel”, ka pohuar Kurtishaj.

Ai po ashtu ka përmendur edhe “Hotel Bonita” i cili ndodhet në plazhet e bukura të Durrësit.

“Hotel ‘Bonita’ në Durrës është i njohur për qytetarët e Kosovës, sepse përvec tyre kanë pushuar edhe diaspora. Vitin e kaluar në këtë hotel vetëm fjeta me mëngjes për dhomën dyshe ka qenë 100 euro ndërkaq, këtë vit është fjetje me mëngjes dhe me darkë, shfrytëzimi i pishinës dhe shërbime tjera të hotelit janë vetëm me 70 euro”, tha Kurtishaj për Front Online.

Ai ka veçuar edhe “Hotel Harmonia” për të cilin thotë se megjithëse traditën e madhe që ka në hoteleri, ky hotel ofron një ambient fantastik për pushime me një zbritje të konsiderueshme për ta.

“”Harmonia Hotel” apo ndryshe “As Hotel” i cili tashmë ka një traditë të mikpritjes, një shërbim shumë profesional. Një hotel i konstruktuar në kuptimin e dhomave, një ambient të mrekullueshëm, ku për çdo natë ka edhe muzikë.”, ka veçuar Kurtishaj.

Ai tha se ofertat për këtë vit në plazhet e Durrësit me të cilat “Sharr Travel”, tanimë ofron rreth 40 për qind zbritje.

“Të gjitha hotelet në Durrës që ne i kemi si oferta kryesore e kanë një zbritje të konsiderueshme duke filluar nga 15 euro deri në 30 euro apo diku 35-45 për qind në krahasim me vitin e kaluar”, tha mes tjerash Kurtishaj.

Kurtishaj ka përmendur edhe pushuesit kosovarë të cilët përveç që udhëtojnë me makinat e tyre, ata ofertat e akomodimit në hotelet në bregdetin shqiptar po i marrin përmes kompanisë “Sharr Travel”.

“Shumë qytetarë këtë vit udhëtojnë me makinat e tyre. Dhe ne ju ofrojmë shërbime të hotelit me çmime shumë të mira. Dhe sigurisht klientët e ‘Sharr Travel’ kanë një trajtim krejt ndryshe”, theksoi ai për Front Online.

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera