Ekonomi

Drejtori i Trustit “kursimtar”, 260 mijë euro në bankë

Drejtori i Trustit “kursimtar”, 260 mijë euro në bankë
10:55 | 06 Gusht 2020

Drejtori menaxhues i Fondit të Kursimeve Pensionale (Trusti), Adrian Zalli, vazhdon të jetë zyrtari më i paguar në Kosovë.

Ai ka deklaruar pagë neto 49.708 euro në vit ose 4.142 euro në muaj.

Si para të gatshme në banka Zalli ka deklaruar mbi 260 mijë euro dhe dollarë, të cilat i ruan në dy banka, në Kosovë dhe në New York.
Ai vazhdon të ngasë veturën e blerë në vitin 2007, të cilën e ka vlerësuar 12.700 euro.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera