Lajme

Drejtori i QKUK-së në Infektivë, shihet teksa bisedon me policë

Drejtori i QKUK-së në Infektivë, shihet teksa bisedon me policë
11:39 | 05 Korrik 2020

Pjestarë të Policisë së Kosovës, që nga mëngjesi kanë rrethuar Klinikën Infektive të QKUK-së.

Aty është parë edhe drejtori i Shërbimit Spitalor Kosovar, Basri Sejdiu teksa bisedon me policë.

Mjekësia ligjore ka larguar trupat e pajetë nga Infektiva, dhe janë dërguar për obduksion.

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera