Front TV

Dështon sërish votimi i Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Dështon sërish votimi i Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike
14:13 | 28 Shtator 2020

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, sërish nuk e kanë kaluar ligjin për rimëkëmbje ekonomike.

Vetëm 48 deputetë kanë marrë pjesë në votim, duke mos patur koorum për kalimin e këtij ligji.

Ligji për rimëkëmbje ekonomike, është hedhur disa herë në votim, por që në të gjitha rastet nuk kishte koorum për kalimin e tij.

 

Vazhdon seanca e Kuvendit për zgjedhjen e Avokatit të Popullit

Vazhdon seanca e Kuvendit për zgjedhjen e Avokatit të Popullit

Posted by Front Online on Monday, September 28, 2020

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera