[wp-story]

Kronika

Dështon seanca gjyqësore ndaj ministrit Liburn Aliu

Dështon seanca gjyqësore ndaj ministrit Liburn Aliu
10:31 | 06 Prill 2021

Ka dështuar seanca e shqyrtimit fillestar ndaj ministrit të Ambientit, Liburn Aliut dhe të tjerëve. Kjo ka ndodhur pasi në këtë seancë ka munguar e pandehura Bahtije Uka.

Ndaj Aliut dhe të tjerëve ishte ngritur një aktakuzë nga Prokuroria Themelore e PRishtinës në korrik të vitit të kaluar. Aliu akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë periudhës sa ishte drejtor i Urbanizmit në Komunën e PRishtinës.

Për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar akuzohen edhe Ardian Olluri, Zejnulla Rexhepi, Nazife Krasniqi, Bahtie Uka dhe Mimoza Berisha Prestreshi.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera