[wp-story]

Lajme

Dervish Shaqës Medalja Presidenciale e Meritave

Dervish Shaqës Medalja Presidenciale e Meritave
23:45 | 04 Shtator 2019

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, i dorëzoi familjes së rapsodit të njohur Dervish Shaqa, Medaljen Presidenciale të Meritave.

Kreu i shtetit ka vlerësuar lartë kontributin e rapsodit Dervish Shaqa.
“Dervish Shaqa ka dhënë kontribut të shquar në kultivimin e këngëve popullore me vlerat të larta patriotike për dekada të tëra”, tha Thaçi.

 

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera