Front TV

Deputetja e PDK-së: Trepça dhe Ujmani nuk guxojnë të jenë pjesë e asnjë marrëveshje, rrezikohet territori

Deputetja e PDK-së: Trepça dhe Ujmani nuk guxojnë të jenë pjesë e asnjë marrëveshje, rrezikohet territori
19:13 | 09 Shtator 2020

Pjesë e marrëveshjes së Uashingtonit ishte edhe Liqeni i Ujmanit. Për deputeten e PDK-së, Besa ismailin, ky liqe dhe Trepça nuk duhet të jenë pjesë e asnjë marrëveshje me Serbinë.

Përndryshe sipas saj rrezikohet territori në veri të vendit.

“Personalisht jam deklaruar përpara bisedimeve që Ujmani dhe Trepça nuk guxojnë të jenë pjesë e çfarëdo tryeze të bisedimeve sepse ato janë asete të Kosovës dhe janë asete jetike të Kosovës. Këtu nuk kemi të bëjmë vetëm më ujin që është një resurs për Kosovën, por kemi të bëjmë edhe me territorin përreth saj e që i bie Veriu i Kosovës”, ka thënë Ismaili.

Banori/banorja i/e dhjetë: Jeta të ofron njerëz të këqij, por unë ua gjej vendin

Të tjera