Lajme

Deputeti i VV-së: Pagat për mësimdhënësit le t’i paguaj SBASHK-u

Deputeti i VV-së: Pagat për mësimdhënësit le t’i paguaj SBASHK-u
23:34 | 03 Tetor 2022

Deputeti i VV-së, Adnan Rrustemi, ka thënë se SBASHK-u i ka refuzuar 6 oferta e ndërmjetësime për ndërprerjen e grevës “pa ja marrë mendimin anëtarësisë”, ndërsa shton se kur u pyet anëtarësia “shumica votuar kundër grevës”.

Sipas tij, “kjo po i bie që kryesia e SBAShK-ut pa ndonjë plan të qartë dhe pa mbështetjen e mësimdhënësve, i ka mbajtur fëmijët jashtë shkollave për një muaj dhe arsimtarët pa punë për një muaj”.

Ai thotë se SBASHK-u duhet t’ua kompensojë fëmijëve orët e humbura dhe mësimdhënësve pagat e humbura.

Postimi i plotë:

OFERTË për Black Friday, Festën e Flamurit dhe Pikën e Re në Petrol Company

Të tjera