Lajme

Deputeti i VV-së e pyet AAK-në ku mbeti premtimi për nga 100 euro për secilin qytetar

Deputeti i VV-së e pyet AAK-në ku mbeti premtimi për nga 100 euro për secilin qytetar
14:49 | 13 Korrik 2020

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Agon Batusha, ka thënë se rishikimi i buxhetit dhe i tërë diskutimi që po mbahet në Kuvendin e Kosovës, po bëhet për interesa politike dhe partiake.

Sipas tij, as ministri Kuçi e as ministrja Bajrami nuk u përgjigjën në Kuvend drejtë për projektet, derisa shton se po tentohet që ky buxhet të miratohet për interesa që çojnë në zgjedhje lokale.“Rishikimi i buxhëetit është politika kryesore e kuvendit.

Përmes buxhetit shohim vizionin e Qeverisë dhe projektet për qytetarët.

Kjo qeveri Koti përmes këtij buxheti nuk i adreson shqetësimet e qytetarëve dhe ky rishikim nuk do arrij t’i adresoj pritshmëritë e qyetarëve. Seanca e kalur kur në mënyrë të turpshme u ndërpre nga një deputet këtu, u folë shumë për buxhetin”.

Batusha i ka parashtruar edhe një pyetje AAK-së.“Një pyetje për AAK-në, ku mbeti premtimi për nga 100 euro për të gjithë qytetarët”.

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/1017628045323782/

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera