[wp-story]

Ekonomi

Hoti: Në Uashington do të diskutojmë për projekte ekonomike

Hoti: Në Uashington do të diskutojmë për projekte ekonomike
09:00 | 14 Gusht 2020

I dërguari i posaçëm i Presidentit amerikan për bisedimet Kosovë-Serbi, Richard Grenell tha se udhëheqësit e dy vendeve do të takohen në Shtëpinë e Bardhë për bisedime më 2 shtator.

Për çka kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se pala kosovare do të marrë pjesë në Shtëpinë e Bardhë për të diskutuar me palën serbe siç tha ai për projektet madhore të bashkëpunimit ekonomik.

Në postimin e tij ai ka thënë se SHBA ka qenë vendimtare në procesin e shtetëndërtimit të Kosovës.

“SHBA ka qenë gjithmonë vendimtare në procesin e shtetndërtimit të Kosovës.

Më 2 shtator takohemi në Shtëpinë e Bardhë për të diskutuar me palën serbe, si dy vende të pavarura, për projekte madhore të bashkëpunimit ekonomik që do ta ndërrojnë perspektiven ekonomike të Kosovës dhe rajonit. Kosova është e bekuar me miqtë që ka”, ka shkruar Hoti.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera