Front TV

Deputeti i LVV-së: Askush nuk mund ta mohojë luftën e pastër të UÇK-së

Deputeti i LVV-së: Askush nuk mund ta mohojë luftën e pastër të UÇK-së
20:52 | 25 Qershor 2020

Për luftën e UÇK-së, deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani, tha se UÇK-ja ka bërë luftë të pastër për çlirimin e vendit.

“Lufta e UÇK-së është luftë e drejt dhe luftë e pastër për çlirimin e vendit dhe askush nuk mund të mohoj këtë”, tha ai për Front Online.

A do të bëhet Lëvizja Vetëvendosje pjesë e delegacionit për bisedime me Serbinë, flasin nga kjo parti

Deputeti i LVV-së: Ne nga vitit 2015-të i kemi bërë të ditura pasojat e Gjykatës Speciale

I pyetur se pas zhvillimeve të fundit në vend a do të bëhet Lëvizja Vetëvendosje pjesë e delegacionit për bisedime me Serbinë, deputeti i kësaj partie Eman Rrahmani, tha se askush nuk mund të bëhet pjesë e delegacionit pa zgjedhje të reja.

“ As një delegacion pa zgjedhje të reja dhe pa legjitimit të ri nga populli nuk mund të shkojë në dialog”, tha ai për Front Online.

Banorja e 13-të e BBVK rrëfen ngjarjen e frikshme që i ka ndodhur

Të tjera