Front TV

Dekorohen 21 pjesëtarë të Policisë të rënë në krye të detyrës

Dekorohen 21 pjesëtarë të Policisë të rënë në krye të detyrës
10:47 | 04 Shtator 2020

Janë dekoruar me medalje presidenciale 21 policë të rënë në krye të detyrës.

Dekorimi i tyre është bërë në një ceremoni të organizuar me rastin e 21-vjetorit të themelimit të Policisë së Kosovës.

 

Policia mbush 21 vjet, nderohen 21 zyrtarët e rënë në detyrë

Δημοσιεύτηκε από Front Online στις Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

 

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera