[wp-story]

Bota/Rajoni

Deklarata e fundit e Trump para largimit nga Shtëpia e Bardhë

Deklarata e fundit e Trump para largimit nga Shtëpia e Bardhë
14:51 | 20 Janar 2021

Donald Trump është larguar si president nga Shtëpia e Bardhë.

Pasi u largua nga Shtëpia e Bardhë, Donald Trump u tha gazetarëve se ishte një “nder i madh” të shërbeja si Presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara, raporton CNN.

Ai tha se ka qenë “nderi i një jete të tërë” dhe se ai thjesht donte të kalonte dhe të thoshte lamtumirë.

Ai shtoi se shpresonte se nuk do të ishte një lamtumirë e gjatë, njoftoi Jeremy Diamond i CNN.

“Dukej se Presidenti po përpiqej ta thoshte një lamtumirë të fundit këtu,” tha Diamond.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera