Lajme

Dalin rezultatet e kandidatëve për rekrut të FSK-së

Dalin rezultatet e kandidatëve për rekrut të FSK-së
15:03 | 07 Dhjetor 2021

Ministria e Mbrojtjes ka publikuar rezultatet testit fizik të kandidatëve për rekrut në FSK, që është mbajtur më 6 dhjetor.

Kjo ministri njofton se kandidatët e pa kënaqur me rezultatin kanë drejtë ankese.

“Afati i ankesës është dy ditë me datë 08.12.2021 dhe 09.12.2021 nga ora 09:00 deri 15:00 në Zyrën e Rekrutimit në G1SHPFSK (Hyrja nga Fushë Kosova), apo përmes e-mailit në adresën: [email protected]”, thuhet në njoftim.

Duke klikuar në postimin e bashkëngjitur, ju mund të informoheni me rezultatet.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera