Bota/Rajoni

Çulev: Gjatë ditës u regjistruan 151 denoncime

Çulev: Gjatë ditës u regjistruan 151 denoncime
21:44 | 15 Korrik 2020

Ministri i Brendshëm maqedon, Naqe Çulev nënvizoi se gjatë ditës së sotme që nga hapja e vendvotimeve e deri në mbylljen e tyre janë regjistruar 151 shkelje, 31 prej të cilave nuk janë konfirmuar.

“Procesi zgjedhor dhe masat e MPB-së, deri në ora 20:00 gjatë ditës, gjegjësisht nga hapja e vendvotimeve janë regjistruar 151 raste 31 prej të cilave nuk janë vërtetuar”, tha Naqe Çulev, ministër i brendshëm.

Vetëm 60 euro kap ofertën Al Inclusive të “Sharr Travel” në Aqua Fafa

Të tjera