[wp-story]

Bota/Rajoni

Covid-19, Franca njofton heqjen e konsiderueshme të kufizimeve

Covid-19, Franca njofton heqjen e konsiderueshme të kufizimeve
09:11 | 15 Qershor 2020

Presidenti francez Emmanuel Macron ka njoftuar se janë hequr një numër kufizimesh të vendosura për shkak të koronavirusit.

Kafenetë dhe restorantet po rihapen në të gjithë Francën dhe do të lejohet udhëtimi në vendet e tjera të Evropës.

Njerëzit do të jenë në gjendje të vizitojnë anëtarët e familjes në shtëpitë e pensionistëve, të cilat janë goditur veçanërisht shumë nga shpërthimi Covid-19.

Gjermania, Belgjika, Kroacia dhe Zvicra po rihapin plotësisht kufijtë me vendet e BE-së të hënën.

Udhëtarët nga Britania e Madhe do të jenë në gjendje t’i vizitojnë ata pa karantinë ose kufizime në arritje, raporton BBC.

Sidoqoftë, ata që udhëtojnë për në Francë nga Britania e Madhe ose Spanja përballen me një periudhë izolimi dyjavore pas mbërritjes.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera