[wp-story]

Tenderët

Coronavirusi/ “Vërshojnë” tenderët në institucione për dezinfektim dhe blerje të maskave (Foto)

Coronavirusi/ “Vërshojnë” tenderët në institucione për dezinfektim dhe blerje të maskave (Foto)
12:52 | 16 Mars 2020

Përhapja e rasteve me Coronavirus, me ç’rast në Kosovë janë konfirmuar 13 raste të tilla, ka nxitur institucionet e vendit që të shpallin fituesit e tenderëve për dezinfektim të objekteve, si dhe blerje të maskave kirurgjikale, apo edhe letër për duar, raporton portali “Front Online”.
Në ueb faqen e Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik (KRRPP) shihet se sot janë shpallur fituesit për 5 tenderë të tillë, përfshirë këtu njoftimin për nënshkrim të kontratës nga KOSTT, njoftimin për nënshkrimin e kontratës nga Komuna e Mamushës, nga Kompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë, nga Spitali Regjional i Prizrenit, etj,

/Front Online/

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera