Ekonomi

Çmimet e derivate/ Sa do të shiten nafta e benzina?

Çmimet e derivate/ Sa do të shiten nafta e benzina?
08:50 | 17 Shtator 2022

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka publikuar çmimet e derivateve të naftës për 24 orë.

Sipas këtij dikasteri çmimi i lejuar për produktin dizel për litër është 1.64 euro, për benzinë 1.35 dhe për gaz 0.76 euro.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 dhe do të jenë valide 24 orë nga data e publikimit./Front Online

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera