Lajme

Çfarë po ndodhë në OVL-UÇK, zyrtarët e EULEX-it fusin brenda disa pako

Çfarë po ndodhë në OVL-UÇK, zyrtarët e EULEX-it fusin brenda disa pako
12:19 | 25 Shtator 2020

Zyrat e OVL-UÇK-së janë rrethuar dhe janë bastisurë nga zyrtarë policorë të EULEX-it, raporton Front Online.

Para disa minutave, zyrtarët policorë të EULEX-it kanë futur brenda zyreve të OVL-UÇK-së disa pako, ku brenda shiheshin disa kabllo.

Ende nuk dihet se çfarë ka brenda atyre paketave.

Front Online do të ju mbajë të informuar pë aksionin e sotëm.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera