[wp-story]

Jetë

Çfarë i bënë kaq të famshme fshesat me vakuum

Çfarë i bënë kaq të famshme fshesat me vakuum
15:26 | 02 Qershor 2020

Edhe dekori i shtëpisë i dizajnuar më së miri mund të duket krejt i zakonshëm nëse është i ndotur dhe i pluhurosur.

Pavarësisht nëse e bëni vetë pastrimin ose përdorin shërbime profesionale pastrimi, duhet ta bëni rregullisht. Fshesat me vakuum janë më të përshtatshmet për pastrimin e shtëpive, për të sjellë sa më mirë në pah dekorin në shtëpi duke ruajtur pamjet e saj të pastra dhe pa pluhur, transmeton Telegrafi.

Fshesat me vakuum janë të disponueshme në dizajne dhe funksionalitete të ndryshme, dhe për të gjetur fshesën më të mirë, së pari duhet të përcaktoni llojin e përdorimit që keni. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh shtrirjen e përdorimit dhe nivelin e pastërtisë që dëshironi të arrini. Të gjitha fshesat me vakum mund të pastrojnë qilima, që është përdorimi më i përhapur i pajisjes.

Fshesat me vakuum vertikale

Dizajni vertikal është tërheqës sepse kursen hapësirë, dhe gjithashtu, shkathtësia e tij është arsyeja tjetër për popullaritetin e saj. Jo vetëm për pastrimin e shtëpisë, por mund ta përdorni edhe për pastrimin e makinave, gjë që tregon se sa e gjithanshme është pajisja. Dizajni i drejtë përmirëson komoditetin e përdorimit të pajisjeve pa lakim, gjë që e bën atë të përshtatshme për përdorim me kohë të zgjatur. Manovrimi i pajisjeve është gjithashtu i lehtë pasi nuk duhet ta tërhiqni atë, por duhet ta shtyni atë përpara jush.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera