[wp-story]

Lajme

Çështja e vrasjes së Oliver Ivanoviq kthehet në procedurë të re

Çështja e vrasjes së Oliver Ivanoviq kthehet në procedurë të re
16:56 | 25 Shtator 2020

Trupi gjykues i Gjykatës së Apelit në Prishtinë ka vendosur ta kthejë në procedurë të re çështjen në rastin e vrasjes së politikanit serbe, Oliver Ivanoviq.

Një vendim i tillë u mor pasi avokatët e mbrojtjes apeluan vendimin duke refuzuar kërkesën për hedhjen poshtë të aktakuzës dhe kundërshtimin e provave.

Sipas fjalëve të avokates Jovana Filipoviq, e cila është avokatja mbrojtëse e Silvana Arsoviq, vendimi i gjykatës së shkallës së parë u revokua sepse nuk ka dyshim të bazuar se e dyshuara ka kryer veprën për të cilën akuzohet, raporton RTS.

Lideri i Iniciativës Qytetare Serbe, SDP, Oliver Ivanoviq u vra në janar të vitit 2018 para zyrës së partisë së tij në veri të Mitrovicës.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera