Bota/Rajoni

Bruto prodhimi italian do të bie 11 për qind deri në fund të vitit

Bruto prodhimi italian do të bie 11 për qind deri në fund të vitit
17:18 | 07 Korrik 2020

Italia është vendi që do të ketë recesionin më të madh midis vendeve të Bashkimit Evropian pas pandemisë Covid-19, shkruan revista ‘Europe Today’, duke iu referuar vlerësimeve të fundit të Komisionit Evropian.

Sipas këtyre vlerësimeve, GDP e Italisë do të jetë më e ulët 11 për qind deri në fund të vitit, që është një rënie e krahasuar me të gjitha vendet e tjera të BE-së, ku do të jetë rreth 8 për qind.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera