[wp-story]

Lajme

Britania lanson projektin për fuqizimin e Sistemit Prokurorial të Kosovës

Britania lanson projektin për fuqizimin e Sistemit Prokurorial të Kosovës
08:02 | 05 Shtator 2019

Ambasada Britanike, përmes partnerit implementues – Axiom International and Agencia – do të lansojë sot projektin ‘Fuqizimi i Sistemit Prokurorial të Kosovës’.

Ky projekt ka për qëllim rritjen e llogaridhënies, transparencës dhe integritetit, duke zhvilluar sisteme lokale dhe të qëndrueshme, duke u fokusuar posaçërisht në rekrutimin, ngritjet në pozitë dhe transferimin e prokurorëve shtetëror.

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera