Bota/Rajoni

Britania bën të detyrueshme përdorimin e maskave në shkolla

Britania bën të detyrueshme përdorimin e maskave në shkolla
16:43 | 26 Gusht 2020

Ministri i Arsimit të Britanisë, Gavin Williamson ka deklaruar se të gjithë nxënësit do të jenë të detyruar të mbajnë maska. Disa ditë më parë qeveria Britanike deklaroi se nuk ishte  e nevojshme që nxënësit të mbajnë maska në korridoret e shkollës por pas deklaratave nga OBSH-ja se grupmoshat mbi 12 vjeç janë burim i përhapjes së infeksionit qeveria ndryshoi qëndrim.

“Ka disa zona të vendit ku ne v azhdojmë të kemi bllokime lokale dhe ne mendojmë se është e drejtë se në ato  zona nxënësit të mbajnë maska,” tha Williamson.

Artani paralajmëron Xhulin: Ruaju!

Të tjera