Bota/Rajoni

Borell e nominon David Geer për ambasador të BE-së në Maqedoninë e Veriut

Borell e nominon David Geer për ambasador të BE-së në Maqedoninë e Veriut
15:03 | 16 Qershor 2020

Përfaqësuesi i Lartë i BE-së për siguri dhe siguri politike dhe nënkryetari i Komisionit Evropian, Josep Borrell sot e nominoj David Geer për shef të delegacionit të BE-së në Maqedoninë e Veriut, i cili duhet të zë vendin e Samuel Zhbogar.

Geer për momentin është në krye të Sektorit për sanksione politike në EEAC.

Zhbogar funksionin e euroambasadorit në vend e kryen që nga 1 shtatori 2016, ndërsa zuri vendin e ish-shefit të delegacionit të BE-së, Aivo Orav

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera