[wp-story]

Ekonomi

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët
15:20 | 10 Shkurt 2020

Petrol Company përmes dy kartelave të saja, Bonus dhe Premium Kartelë, ofron mundësi të shumta për klientët e saj, duke dhënë deri në 3.5 cent për çdo litër të shitur si dhe shumë zbritje.

Bonus dhe Premium janë dy kartela të cilat Petrol Company përmes tyre klientëve të vet po ju ofron shumë benifite si: zbritje në derivate, cent bonus për çdo litër, zbritje në market, zbritje në restorantin e saj “Be Happy” si dhe në produkte tjera.

Këto dy kartela janë kartelat më të kërkuarat nga klientët për arsye të benifiteve të shumta të cilat ofrojnë.

Kartelat dallojnë mes vete sa u përket përfitimeve të tyre.

Për një furnizim mesatar në muaj ju e keni Bonus Kartelën dhe përfitimet e saj, kurse për një furnizim më të madh atëherë ju mund t’i gëzoni përfitimet e kartelës Premium.

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera