Bota/Rajoni

Boki 13 sërish në Prokurori

Boki 13 sërish në Prokurori
11:07 | 03 Korrik 2020

Bojan Jovanovski apo Boki 13, i cili u dënua për lëndën ‘Haraçi’, sot përsëri do të dërgohet në Prokurori për të parashtruar kallëzimet penale.

Jovanovski më 25 qershor ishte në Prokurori për t’i paraqitur kallëzimet penale dhe lënda ka mbetur e hapur, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Avokati i Jovanovskit, Sashko Duikovski javën e kaluar deklaroi se kallëzximet penale kanë të bëjnë me funksionarë të institucioneve shtetërore, por edhe persona jashtë institucioneve. Ai theksoi se kallëzimet penale janë për vepra penale keqpërdorim të pozitës zyrtare, mashtrim, deklaratë të rrejshme, torturë etj.

Jovanovski në rastin ‘Haraçi’ u dënua me nëntë vjet.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera