Auto

BMW X2 Edition GoldPlay

BMW X2 Edition GoldPlay
16:22 | 27 Janar 2022

BMW X2 Edition GoldPlay është i disponueshëm në një zgjedhje prej tetë ngjyrash (San Remo Green, Alpine White, Misano Blue, Black Sapphire Metallic, Skyscraper Grey, BMW Individual Storm Bay, Frozen Black Metallic dhe Frozen Pure Grey), me detaje ngjyrë ari në pjesën e jashtme dhe brendshme.

Kjo do të thotë se X2 Edition GoldPlay përmban një sërë elementësh ngjyrë ari (“veshkat” e përparme, grafika anësore, pasqyrat dhe detajet në rrotat 19 ose 20 inç), dhe kjo vlen edhe për pjesën e brendshme (qepjet dhe detajet në pragjet).

Nëse makina vjen në kombinim me Frozen Black Metallic ose Frozen Pure Grey, disa detaje ari janë në ngjyrë të zezë. Pajisjet standarde përfshijnë pezullimin M Sport (makina është 10 mm më e ulët), paketën M Aerodynamics dhe elementët Shadowline.

Edicioni GoldPlay është i disponueshëm me të gjitha variantet e BMW X2, nga nafta te X2 xDrive25e hibride te X2 M35i./FrontOnline/

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera