Bota/Rajoni

Bitcoin thyen rekord përsëri dhe arrin vlerën më të lartë të të gjitha kohërave

Bitcoin thyen rekord përsëri dhe arrin vlerën më të lartë të të gjitha kohërave
10:15 | 21 Tetor 2021

Vlera ishte duke u rritur gradualisht, dhe sot në orët e hershme të mëngjesit ajo veçse iu ishte afruar shumë rekordit paraprak.

Të martën, vlera e Bitcoin iu afrua më shumë se asnjëherë më parë vlerës më të lartë që ka arritur ndonjëherë. Që nga lansimi i fondit të ETF të së ardhmes në SHBA këtë jave, lëvizjet në vlerë janë dalluar.

Pas lëvizjeve që janë vënë re në ditët e fundit, Bitcoin ka arritur vlerën më të lartë që nga ajo e prillit kur preku vlerën $64,889 dhe për momentin ka arritur vlerën prej $60,039.70.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera