Lajme

BIK: Xhamia “Alaudin” në rinovim

BIK: Xhamia “Alaudin” në rinovim
13:20 | 23 Shtator 2020

Për shkak të punimeve që janë duke u bërë në Xhaminë “Alaudin” në Prishtinë, Bashkësia Islame të Kosovë, ka lëshuar një njoftim në faqen zyrtare për besimtarët e komunitetit mysliman.

Sipas një njoftimi bëhet e ditur se xhumaja, që nga kjo javë do të falet në oborrin e Fakultetit të Studimeve Islame.

Ky është njoftimi:

Njoftim për faljen e namazit të xhumasë

Njoftohen të gjithë besimtarët që Xhamia “Alaudin” (te selia qendrore e Bashkësisë Islame të Kosovës) është duke u rinovuar dhe deri në përfundimin e saj namazi i Xhumasë do të falet në oborrin e Fakultetit të Studimeve Islame.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera