Lajme

BIK jep informacionet për kurbanët këtë vit

BIK jep informacionet për kurbanët këtë vit
12:35 | 27 Korrik 2020

Bashkësia Islame e Kosovës njofton se edhe këtë vit do të vazhdojë traditën e tubimit dhe therjes së kurbaneve për nevojat e nxënësve të Medresesë dhe besimtarëve me gjendje të rëndë materiale.

BIK bën të ditur se kryesia ka vendosur që çmimi për një Kurban do të jetë 120 euro.Po ashtu në njoftim theksohet se si mund të bëhet porosia dhe si mund të bëhet pagesa.

“Një sasi e konsideruar e mishit të kurbanit do t’u ndahet edhe qytetarëve me gjendje të rëndë ekonomike, jetimëve dhe personave me aftësi të kufizuara”.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera