Ekonomi

Bie çmimi i naftës, por sa do të shitet benzina?

Bie çmimi i naftës, por sa do të shitet benzina?
09:07 | 21 Shtator 2022

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka publikuar çmimet e derivateve të naftës për 24 orë.

Sipas këtij dikasteri çmimi i lejuar për produktin dizel për litër është 1.58 euro, për benzinë 1.35 dhe për gaz 0.75 euro.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 dhe do të jenë valide 24 orë nga data e publikimit./Front Online

No photo description available.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera