[wp-story]

Bota/Rajoni

Biden kërkon ndihmë: Trump po refuzon ta lëshojë Shtëpinë e Bardhë

Biden kërkon ndihmë: Trump po refuzon ta lëshojë Shtëpinë e Bardhë
22:15 | 20 Nëntor 2020

Presidenti Donald Trump dhe aleatët e tij po ndërmarrin hapa gjithnjë e më të dëshpëruara për të përmbysur rezultatin e zgjedhjeve të vitit 2020. Pavarësisht kësaj, zyrtarët e zgjedhjeve këmbngulin se nuk ka pasur mashtrim me vota.

I ndodhur në këtë situate, presidenti Joe Biden ka kërkuar ndihmën e amerikanëve.

Ai ka kërkuar ndihmë financiare për shkuarjen e tij në Shtëpinë e Bardhë si president.

“Meqenëse presidenti Trump rezuzon të pranojë dhe po vonon tranzicionin, ne duhet ta financojmë atë vetë dhe kemi nevojë për ndihmën tuaj”, thotë Biden.

Biden fitoi më shumë se 270 vota të nevojshme elektorale dhe mposhti kundërshtarin republikan, Donald Trump.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera