Lajme

Besnik Tahiri pritet në Federatën Panshqiptare të Amerikës “Vatra” në Nju Jork

Besnik Tahiri pritet në Federatën Panshqiptare të Amerikës “Vatra” në Nju Jork
22:17 | 29 Shtator 2022

Besnik Tahiri, deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës nga AAK, është pritur në takim nga Federata Panshqiptare e Amerikës, Vatra.

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri shpalosi para të pranishmëve takimin e deputetëve nga Kosova në Kongresin Amerikan, Departamentet të Shtetit e institucione të tjera amerikane.

‘Pata nderin që vizita në ShBA, përtej takimeve protokolare mbresëlënëse në institucionet më të larta amerikane, të merrte edhe ndjesinë shpirtërore, me bisedën vëllazërore në Federatën Panshqiptare të Amerikës Vatra’, shkroi Tahiri.

Postimi i plotë:

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera