[wp-story]

Ekonomi

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market
17:04 | 28 Shkurt 2020

Eksperiencat e paharrueshme gjithmonë fillojnë nga Petrol Company.

Kësaj radhe Petrol Company vjen me tri shërbime, të cilat kanë shumë përfitime, në derivate, marketet “One Stop Shop” dhe në restorantin “Be Happy Restaurant”:

Oferta në derivate – benzinë vetëm 1.05 euro

Ofertat në Marketet “One Stop Shop”:

 Ofertat në “Be Happy Restaurant”

Kjo zbritje vlen vetëm nga data 28 shkurt deri më 5 mars.

Prandaj, jeto më lirë – vetëm me Petrol Company! 

 

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera