Bota/Rajoni

BE jep dritën jeshile, të gjithë ata që kanë pasaportë digjitale të vaksinimit mund të lëvizin pa kufizime

BE jep dritën jeshile, të gjithë ata që kanë pasaportë digjitale të vaksinimit mund të lëvizin pa kufizime
14:18 | 13 Qershor 2021

Bashkimi e Evropian ka vendosur të hapë kufijtë për lëvizje brenda rajonit. Ambasadorët e 27 vendeve i kanë dhënë dritën jeshile planit të koordinimit duke njohur vaksinimin e popullsisë të secilit prej shteteve.

Nga Komisioni Evropian në deklaratën për mediat kanë bërë të ditur se nisma ka ardhur pas thirrjeve të liderëve të BE.

Në këtë mënyrë të gjithë ata që kanë një pasaportë të një prej vendeve të BE dhe që ka marrë pasaportën digjitale të vaksinimit mund të lëvizë pa kufizime.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera