Lajme

Basha tregon si mund t’i marrin mësuesit pagat e shtatorit

Basha tregon si mund t’i marrin mësuesit pagat e shtatorit
22:04 | 03 Tetor 2022

Deputeti i zëshëm i VV-së, Dimal Basha ka thënë se paga duhet të meritohen, duke dhënë sinjale se mësimdhënësit mund t’i marrin pagat e shtatorit, nëse zëvendësojnë orët e humbura gjatë grevës.

“𝐏𝐚𝐤 𝐤𝐨𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐢𝐦 𝐣𝐮 𝐥𝐮𝐭𝐞𝐦!!!”, ka shkruar Basha.

“E vetmja fjali që pajtohem është “rroga duhet të meritohet,” e kjo ndodh kur zavendësimi i orëve të humbura e zavendësojnë pagën e humbur!”, ka shkruar Basha.

Basha ka qenë në qendër të vëmendjes së fundmi edhe për përplasjen me kryesindikalistin Rahman Jasharaj dhe fjalorin e tij të ashpër kundër sindikatave, në mbrojte të kryeminsitrit Albin Kurti.

Një delegacion i Prince Coffee viziton plantacionet e kafesë në Indi

Të tjera