Bota/Rajoni

Basha rizgjidhet kryetar i Partisë Demokratike

Basha rizgjidhet kryetar i Partisë Demokratike
14:47 | 14 Qershor 2021

Lulzim Basha është rizgjedhur kryetar i Partisë Demokratike.

Kryetari i Komisionit Zgjedhor në PD, Jemin Gjana, zyrtarizoi rezultatin e votimeve të një dite më parë.

“Bazuar në të dhënat zyrtare rezulton se nga 75067 anëtarë kanë votuar 41097 anëtarë. Vota të pavlefshme 413; vota të vlefshme 40684. Kadilli 781 vota, Edith Harxhi 901 vota, Shehaj 6038, ndërsa Lulzim Basha ka marrë 32882 vota”, tha ai.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera