[wp-story]

Sport

Barazon Sllovenia

Barazon Sllovenia
22:09 | 15 Nëntor 2020

Nuk ka zgjatur shumë epërsia e Kosovës në ndeshjen ndaj Sllovenisë.

Sllovenët kanë barazuar rezultatin në 1:1 në minutën e 63-të nëpërmjet Jasmin Kurtiq.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera