[wp-story]

Lajme

Banorët e Bresjes kundërshtojnë ndërtimin e objektit të Gjykatës Themelore (VIDEO)

Banorët e Bresjes kundërshtojnë ndërtimin e objektit të Gjykatës Themelore (VIDEO)
20:36 | 04 Shtator 2019

Makineritë e rënda nisën punën.

Ato që drejtohen prej punëtorëve të kompanisë BSB, po e përgatisin terrenin për të filluar ndërtimin e një objekti që është i destinuar për gjykatë.

Por, rreth 300 familje këtu në Bresje të Fushë Kosovës, po e shohin si të pa arsyeshëm ndërtimin në vend.

Derisa për këtë nuk ka kohë të caktuar, janë 7 muaj të paraparë për punimet që do të kryhen për Gjykatën Themelore, njofton Klan Kosova.

Në objektin që kushton rreth 700 mijë euro, e që është investim i Gjykatës Themelore të Prishtinës, shërbime pos banorëve të Fushë Kosovës do të marrin edhe ata të Obiliqi.

 

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera