Lifestyle

Banesa prej 50 metrash katrorë, e rinovuar në atë mënyrë sa që kuzhina as që vërehet

Banesa prej 50 metrash katrorë, e rinovuar në atë mënyrë sa që kuzhina as që vërehet
20:00 | 30 Qershor 2020

Më shumë vend për gjërat, dhomë e madhe e ditës dhe banjë e mrekullueshme…

Për ta zgjeruar dhe modernizuar banesën njëdhomëshe, ky njeri ka vendosur t’i heqë muret kufizuese dhe banesën nga 50 metra katrorë ta rinovojë aq sa të jetë e mundshme.

Ka ndryshuar muret, duke lënë të hyjë më shumë dritë në banesë, gjë që ka krijuar ndjenjën e hapësirës më të madhe, transmeton Telegrafi.

Ajo që ka freskuar hapësirën është dollapi i madh në të cilin janë vendosur të gjitha gjërat e banuesve, duke përfshirë edhe rrobalarësen.

Me zgjidhjen e thjeshtë ka krijuar hapësirë të qetë dhe të tejdukshme, duke krijuar studio artistike nga banesa e tij.

Shikojeni edhe videon në të cilën janë treguar planet e banesës – para dhe pas adaptimit!

/Telegrafi/

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera